Klantreacties

Wat klanten zeggen over hondenuitlaatservice Jumpy Almere
caret-down caret-up caret-left caret-right
Marlies Lundin Xantos

Wij zijn ontzettend blij met jouw hondenuitlaatservice Jumpy! Xantos onze Oud Duitse herder van bijna 2 jaar heeft het duidelijk naar zijn zin bij jou. In de korte tijd dat Xantos nu met jou meegaat heb je niet alleen onze maar ook Xantos zijn volste vertrouwen dik verdiend. Als er mensen zijn die nog op zoek zijn naar een vertrouwd adres voor hun hond, kan ik iedereen Jumpy van harte aanbevelen. Hanneke bedankt voor je super goede service en Xantos heeft je in zijn hart gesloten.

Fam Beumer Spike

Hondenuitlaatservice Jumpy is een schot in de roos: een lieve en kordate Hanneke heeft onze beagel Spike vanaf het begin mee genomen in de roedel. Spike vindt het spelen met de andere honden fantastisch en staat `s ochtends te popelen tot hij opgehaald wordt. Afspraken maken gaat super makkelijk: even een what`sapje en binnen korte tijd heb je een reactie met de mogelijkheden.

K. Smart Harvey

Sinds kort gaat onze sharpei mee met de uitlaatservice als onderdeel van het socialiseren. Hanneke komt netjes kennis maken en is erg flexibel. We krijgen ook altijd een terugkoppeling hoe het is gegaan. Tevens is het altijd leuk om aan het einde van de dag foto's te zien van wat hij gedaan heeft en waar hij is geweest. Harvey is altijd helemaal happy is al hij terug is!

Nannie Dijkers Wijntje

Ik heb Wijntje aangemeld bij Jumpy om haar wat socialer met honden te laten omgaan. Wat een feest is dat geworden. Het is dus niet alleen om uit te laten maar ook om te spelen. Hiep hiep hoera voor Hanneke en voor Jumpy Almere.

Barbara en DEnnis Fenya

Waren we niet verhuisd dan waren we ook zeker niet bij Jumpy wegegaan. Ben je opzoek naar een hondenuitlaatservice die tijd,zorg en liefde aan je hond geeft,dan ben je bij Jumpy meer dan aan het goede adres !

Fam. De Gijsel. Troy

Troy is werkelijk door het dolle wanneer Hanneke hem komt halen om te wandelen met zijn nieuwe vrienden! Troy is onze eerste hond en we vonden het lastig om een keuze te maken uit de diverse honden uitlaat services in Almere. Wij hebben puppy privé cursus gedaan bij Arnoud Busscher, dus wij vonden het heel fijn dat de methode die wij gewend zijn ook gebruikt wordt door Hanneke. Het blijkt een juiste keuze te zijn geweest, Afspraken worden goed vast gelegd en na de wandeling worden we vaak nog even bijgepraat over troy z'n capriolen. Zo fijn!

Fam. Burke
Hanneke and her team are absolutely wonderful dog walkers. Every time the dogs get a good long walk at the forest or the beach. My water loving golden retriever always gets a chance to swim. She comes home good and tired and sleeps for be afternoon. I would highly recommend the services of jumpy if you want a walker who will love your dog as much as you do.
Yvonne Suzie

Wij zijn erg tevreden over Jumpy. Ze gaan heel leuk met onze hond Suzie om en die gaat dan ook reuze graag met haar mee voor elke keer weer een heerlijke wandeling. Het is voor ons een fijn idee dat onze hond twee keer per week een extra uitje heeft waardoor ze meer met andere honden en mensen in aanraking komt. Super! We zouden het iedereen aanraden