Wandelen

In kleine groepen, zodat er voor alle honden voldoende aandacht is

Met onze speciaal ingerichte bus wordt de hond bij u thuis of op uw werk binnen Almere opgehaald. De bus is speciaal ingericht voor het vervoer van honden en verdeeld in diverse compartimenten. Zomers houden wij de bus koel en bij extreme hitte ligt uw viervoeter op een speciale koelmat waarbij de vacht van uw hond droog blijft. In de winter is de bus verwarmd. Ventilatie is prima geregeld (ventilatiesysteem).

Er worden gemiddeld 6 honden per ronde opgehaald: de ochtendronde ( tussen 9:30 en 12:00 uur) en de middagronde (tussen 12:00 en 14:00 uur).

  • De wandelingen maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag:  ochtend en middagwandeling.
  • De wandeling woensdag: ochtend wandeling.

Wij wandelen in kleine groepen zodat er voldoende overzicht blijft en aandacht voor al onze vierpotige vrienden in de groep. De wandelgebieden variëren van een boswandeling tot lekker uitrazen op het strand.

De wandeling duurt gemiddeld een uur. Alleen sociale honden mogen deelnemen aan de groepswandeling! Wanneer uw hond loops is of een besmettelijke ziekte heeft, kan deze niet mee met de groepswandeling en kunt u eventueel kiezen voor een individuele wandeling. Tijdens de wandeling heeft uw hond een halsband om met een penning met daarop de naam en het telefoonnummer van Hondenuitlaatservice Jumpy Almere.

Bekijk hier onze tarieven of neem direct contact op voor het maken van een afspraak.