Werkwijze

Werkwijze hondenuitlaatservice Jumpy Almere

Wij komen de honden op halen tussen de afgesproken tijd. Omdat we met meerdere auto’s rijden kunnen we dit zo efficiënt mogelijk plannen, zodat de honden niet lang in onze speciaal ingerichte bussen (met ventilatie voor de warme periode) zitten .

Als wij alle honden in de bus hebben geplaatst gaan we naar het Jumpy veld, dat is omheind met een staal hekwerk van 2 meter hoog  (Heras hekwerk).

Bij aankomst rijden we het veld op en sluiten de hekken, zodat de honden naar de speelweides kunnen lopen/rennen.

Doordat we twee grote weides hebben, gaan we de honden selecteren op maatjes. Daardoor kunnen de honden met elkaar spelen.

Als dat is gebeurd, gaan we in de velden wandelen (in ieder veld minimaal één persoon), met gereedschap in ons hand om de vieze plekjes op te ruimen.

Is dit gedaan gaan we met ze spelen, knuffelen of wat de hond op dat moment wil.

Tijdens die momenten krijgen ze ook lekkers van ons (lekkere brokjes ).

Als we hier na 25 minuten mee klaar zijn, gaan wij een bakje koffie drinken en kunnen de honden met elkaar spelen.

Na 10 minuten gaan we weer de wei in, met natuurlijk weer ons gereedschap om de plekjes te zoeken waar het opgeruimd moet worden.

Na een uur aanwezig te zijn op het veld brengen we ze weer terug naar de auto’s en worden de honden naar huis gebracht, waar ze dan na al dat ravotten lekker gaan slapen.

Ook is het bij hondenuitlaatservice Jumpy mogelijk om een kijkje te nemen op het veld om te zien hoe het bij ons is. We willen dit wel graag van tevoren weten, dan kunnen we u zeggen hoe laat we ter plaatse zijn en houden dan rekening met een extra bakkie koffie of thee.

Bekijk hier onze tarieven of neem direct contact op voor het maken van een afspraak.