Even voorstellen

De mensen achter hondenuitlaatservice Jumpy Almere

Hanneke de laat

Ik ben van jongst af aan al overtuigd dat ik met dieren wil werken. Dus ik ben na mijn basisschool meteen met de opleiding aan de lage land en tuinbouwschool begonnen met als hoofdvak dierverzorging, dit was en is nog steeds mijn passie. Na mijn opleiding aan de land- en tuinbouwschool ben ik vervolgens naar Barneveld gegaan, naar de opleiding voor paraveterinair (hoog opgeleide dierenartsassistente). Deze scholen heb ik afgerond met een diploma als beloning.

En toen begon het echte werk met dieren, met als grootste passie de hond onze trouwe viervoeter. Ik ben begonnen bij dierenasiel Almere als assistent bedrijfsleidster en tevens dierenverzorgster voor de pensionhonden/katten en knaagdieren. Dit heb ik met veel passie en liefde 8 jaar gedaan, ik kreeg daarna een aanbod om mijn taak als paraveterinair te gaan uitvoeren en daar kennen veel hondeneigenaren in Almere mij ook van, want dit vak heb ik met liefde en passie 15 jaar uitgevoerd.

Maar toen kwam Hondenuitlaatservice Jumpy op mijn pad en kon ik deze, met mijn liefde en passie voor onze trouwe viervoeter,  overnemen. Ik doe dit nu al ruim 6 jaar met veel plezier.

Frans de Laat

Ik ben de levenspartner  van Hanneke.

Ik heb verschillende beroepen uitgevoerd (glaszetter, schilder, meubelmonteur).

Maar de passie voor de hond die Hanneke heeft, heeft ook mij aangestoken. Doordat het drukker werd bij Jumpy ben ik drie dagen in de week gaan helpen.

Dit doe ik sinds september 2017. Ik vind het erg leuk om met de honden te spelen op het Jumpy veld.